Adfærd

KONSULTATION

Professionel Adfærdsrådgivning


Meget af den adfærd vi mennesker vurderer er problematisk, er i virkeligheden en helt naturlig adfærd for hunde. Noget adfærd udløses af instinkter, og altså ikke fordi hunden ikke vil høre - men kan faktisk udløses helt ubevidst og automatisk. Hvis man ønsker at gå imod en hunds natur og instinkter, kræver det  gradvis tilvænning - og indlæring af, at den adfærd du ønsker at se, faktisk også er den adfærd, der bedst kan betale sig for den at udvise. Der kan derudover være mange andre årsager til en hunds adfærd. Og  det er hér jeg kommer ind i billedet; for at finde frem til, hvad der har udløst adfærden, og ikke mindst finde løsninger, som samtidig også kan passe ind i dit / jeres liv,  så tingene går op i en højere enhed.


Typiske hundeadfærdsproblemer kan være  : 

Min hund er lydangst eller har anden frygt

Min hund udviser panikadfærd

Min hund har alene hjemme problemer

Min hund har seperationsangst

Min hund gør udfald mod andre hunde

Min hund gør udfald mod  høje mænd

Min hund udviser aggressiv adfærd

Min hund bider ud når den er bange

Min hund æder puder, sko, vores vasketøj

Min hund bider karme, bider i sin  kurv

Min hund gør overdreven meget

Min hund  gør af alle, der går forbi haven

Min hund virker stresset og  rastløs

Min hund har svært ved at finde ro

Min hund er hyperaktiv

Min hund har uhæmmet adfærd

Min hund jagter sin  hale eller  skygger

Min hund bider sin egen pote til blods

Min hund er ikke glad for børn

Hjælp, vi har fået baby

Min hund har pludselig ændret  adfærd

og mange flere - you just name it...

HUNDEPSYKOLOGEN

MARYANN-KAY

INTET PROBLEM ER

FOR LILLE ELLER FOR STORT

- OG DET ER ALTID VÆRD

AT FORSØGE, FØR DER TÆNKES OMPLACERING ELLER I SIDSTE INSTANS AFLIVNING

Adfærdskonsultation: 995,-

 

En problemadfærd opstår aldrig uden en grund - så alfa og omega er at finde årsagen - så jo mere ærlig og uddybende du er, jo bedre. Selv små detaljer kan være bevæggrund og derfor have stor værdi. Derfor vil jeg under mit besøg hos jer, stille uddybende spørgsmål både om hundens problemadfærd, men også om hunden generelt.  Vi har brug for at få et overblik over alle problematikker vedrørende hundens adfærd. Herudfra og ikke mindst ud fra hvad jeg observerer, foretager jeg en grundig analyse, og jeg giver jer de nødvendige løsningsmuligheder, som du / I skal følge, for at skabe den forandring du/I ønsker. Oftest bevæger vi os også udenfor eller arbejder praktisk med problematikken under selve adfærdskonsultationen, for at I kan få  håndgribelig og helt konkret hjælp til selve situationen. Det giver jeg hands-on erfaring, og I ved fremover hvad I skal gøre i situationerne. Jeg går op i at  behovsafstemme, så  vi så vidt muligt kan få tingene til at gå op i en højere enhed og passe de nye  tiltag ind i jeres travle dagligdag.

 

HELT LAVPRAKTISK VEDR KONSULTATIONEN:

Besøget foregår hos jer, da det altid er bedst at se hunden i sine dagligdags omgivelser - og også gerne udenfor, hvis problematikken er relateret hertil. Selve besøget, hvor jeg noterer vigtige ting ned i jeres journal, varer oftest ca 1,5-2 timer, inklusiv praktiske øvelser. Efter besøget kan du / I også få tilsendt selve programmet med udførlig information på skrift om alt vi har talt om inkl. træningen fremadrettet både indirekte og direkte tiltag.

 

Skriftligt Træningsprogram: 495,-

Dette skriver og mailer jeg gerne til jer efter konsultationen, hvori jeg samler alt vi har gennemgået til jer på skrift - udførligt og med de konkrete tiltag, jeg vurderer skal til for at se den ønskede forbedring og skabe øget trivsel - både for jeres firbenede ven, men også for familien som helhed. Programmet bliver lavet individuet og eksklusivt kun til jer og jeres situation - både de indirekte initiativer samt de direkte træningstiltag, skrevet praktisk i punktform, hvordan øvelserne udføres. Det skriftlige træningsprogram er jeres til evigt eje, som I altid kan tage frem for lige at genopfriske.

 

Personlig opfølgning: 395,-

 

Hvis I ønsker det, kan I få en personlig opfølgning med supplerende vejledning og træning, hvor jeg kommer ud til jer igen efter 2-3 uger - dette er med til at få jer helt i mål. Efter mit første besøg har I nu selv arbejdet med hunden i et par uger, og i den nye periode kan man godt blive udfordret og føle sig usikker på træningen nogle steder, mens andet er let og bare fungerer for jer nu. Jeg hjælper jer her med at blive fuldstændig sikre og få helt styr på situationen, så I ikke bare når i mål, men også føler jer helt sikre på, præcis hvad I skal gøre fremover for at holde den nye, gode kurs.

 

Hjælp, vi har fået hvalp: 495,-

 

Kom godt og rigtigt fra start med jeres nye medlem af familien <3 Vær med til at sikre hvalpen og jer selv en god fremtid, hvor I undgår fejl, som såmænd gøres i den bedste hensigt, men oftest giver ærgrelser senere. Jeg kommer på hvalpevisit, hvor I vil få en masse viden om og en stor værkstøjskasse med hjælp og redskaber til at undgå udfordringer, samt til at løse evt. situationer lige nu og her og ikke mindst fremadrettet. Sammen gennemgår vi bl.a. alene hjemme træning, bidehæmning, hundesprog, socialisering, udstyr, foder, kosttilskud, sygdomme, smerter, problemadfærd samt stimulering og aktivering ud fra racens behov. Hvalpevisit varer 1,5-2 timers konsultation. Den bedste start til jer og hvalpen :-) 

Skriv uforpligtende eller send en forespørgsel