Om

BAGGRUND

Maryann Kayleeope


Jeg er certificeret adfærdsinstruktør, adfærdsspecialist og hundepsykolog. Jeg er i 40'erne og har træningsplads i det naturskønne Nordjylland udenfor Sindal nærmest midt i Slotved Skov. Ved adfærdsbehandling kører jeg rundt i hele Danmark og besøger jer, hvor I bor med jeres hund. Ønsker I istedet en telepati, er det nok at maile mig to gode billeder. Jeg tilbyder enetimer i hundetræning, såvel som hundetræningshold om sommeren træner vi udenfor, mens vi har hal til vintertræningen.


HUNDE ER MIT LIV - både mine egne og alle dem jeg træner, adfærdsbehandler eller på anden måde arbejder med. Jeg har været den lykkelige ejer af 8 vidunderlige hunde, fra boxere og flatcoatede retrievere til traumatiserede, men gode gadehunde - ligenu ejer jeg en livsglad bande af fire dejlige gadehunde - alle adopteret fra Spaniens killingstations! Overvejer I adoption, eller har I fået en omplaceringshund, så hjælper jeg gerne med dette også.


Jeg elsker at adfærdsbehandle og genskabe balance, harmoni og ro i hjemmet, og at øge hundens evne til at begå sig og trives igen Langt de fleste problemstillinger kan løses med den rette viden, dedikation, tålmodighed og god vedholdende træningsindsats - samt ved at have videnskabelige metoder anvendt på rigtig vis.


Udover at adfærdsbehandle og problemløse, rehabiliterer jeg hunde; hvor ejeren har brug for ekstra assistance og afleverer hunden i 2-4 ugers træningsperiode hos mig - det aftales individuelt efter hundens behov. Jeg bruger postitive metoder under træning - straf virker kun kortvarigt og for at lykkes kræves tillid & samarbejde. Derudover dagstræner jeg hunde ved at hente og bringe dem igen.


Sidst men ikke mindst træner jeg også psykiatriske servicehunde til borgere med ptsd, angst, depression eller på anden vis har det svært - hvor jeg træner hunden op til at kunne hjælpe praktisk i dagligdage gennem øvelser til at afværge eller agere i angstilfælde.

Formålet er, at borgeren kan have sin servicehund med sig overalt ude i den verden, der nogle gange føles voldsomt overvældene, hvormed det at handle ind og begå sig socialt bliver muligt takket være hundens fysiske og følelsesmæssige støtte, plus de mange indlærte øvelser hunden praktisk kan udføre ved aktutte situationer.

Uddannelse


  • Dyrepsykolog, rådgiver og certificeret hunde-adfærdsinstruktør fra Center for Dyreterapi ved Bettina Hvidemose Riisberg.
  • Overbygning som dyreadfærdskonsulent for også at kunne hjælpe ved seperations-problemer, angst, aggression samt patalogiske tilfælde. Uddannelsen er godkendt af PETbc. som den eneste i Danmark.
  • Kommunikation hos McGillivray
  • Hundemassage hos Anette Røpke
  • Kranio Sakral Terapi til dyr ved Britta Paaske
  • Hestemassage ved Axelsons Institut
  • Fysiurgisk Hundeterapeut (igangv. overbyg.)

Samarbejdspartnere


Jeg er desuden tilknyttet træner for flg. udd.steder & org.

  • Center for Dyreterapi
  • Vrå Højskole
  • Trinitas

Professionel Træningsophold for jeres hund


Kontakt mig, hvis I ønsker et træningsophold i enten 2, 3 eller 4 uger - hvor jeg personligt træner jeres hund i hele perioden.

Ønsker I istedet blot dagstræning - hvor jeg hhv henter, træner og bringer jeres hund hjem dagligt - er dette også muligt.


Som professionel og certificeret adfærdsinstruktør tager jeg mit arbejde seriøst - i min optik fortjener alle hunde et godt og værdigt liv.

Og jeg vil gøre mit ypperste for at gøre en positiv forskel, så I når dertil hvor tingene kører som det skal, og I alle trives sammen. 

Jeg brænder for at hjælpe jer med at få tingene til at lykkes. For mig er det hele indsatsen værd, at se en hund gå fra forvirring og mistrivsel, til igen at blive glad og sikker på hvem den er - og til at kunne udføre hvad der ønskes af den til fælles glæde og trivsel.