Telepati

TELEPATI

Dyrekommunikation


Dyrekommunikation & telepatisk kommunikation, er et universelt sprog baseret på intuition. Alle arter og dyr har hver deres egne følelser, tanker, intelligens og bevidsthed. Jeg har intuitivt mærket dyrs følelser og deres bagvedliggende behov fra da jeg var barn.


En konsultation kan hjælpe dig med at forstå dine hunds tanker, følelser og baggrund for adfærd. Det er min rolle at stille ind og være oversætter i den udveksling af informationer hunden sender, eks. hvordan den har det, og hvad den har brug for. Jeg kan også hjælpe dig & din hund i slutningen af dens liv til støtte for jer begge.


Dyr er højspirituelle - specielt hunde og heste er jeg dybt fascineret af, hvor meget de ved, om hvad der foregår og  deres ejere tumler med - men hvad mere er, de ved også hvad vi hver især har brug for! De har en evne til at spejle alt i os – både fysisk, men også tanker og følelser.  De er her bl.a. for at skubbe os i den rigtige retning - for ja, de VED hvad der er rigtigt for os, ud fra en enorm bevidsthed - og de hjælper os gerne til at  udvikle os individuelt og sammen som enhed.


På samme måde som mennesker, kan dyr have  følelsesmæssige traumer og andre problemer, som påvirker dem og gør, at de enten opfører sig på en bestemt måde, eller ligefrem ændrer deres adfærd. Jeg er født clairvoyant og har ydermere en 2 årig coachuddannelse bag mig, og interessant nok anvender jeg næsten den samme indgangsvinkel og spørgeteknik til dyrene. De har mindst lige så stort et behov for at blive set, hørt og forstået, som vi mennesker har - det betyder rigtig meget for et dyr at få talt om tingene og lettet sit hjerte. Og mange ejere ønsker virkelige også at høre, hvad deres elskede kæledyr har på hjertet - og dyret vil tilsvarende elske dig som ejer for dette og nyde endelig at blive hørt, set og mødt af dig -at du nu forstår hvad de har forsøgt "sige."

BESTIL TELEPATIEN VIA MAIL 
& AFVENT NÆSTE LEDIGE TID.

Telepatisk kommunikation: 495,-


Foregår ved, at du sender mig et foto af jeres kæledyr - eller det dyr I gerne vil i kontakt med. Så stiller jeg ind clairvoyant og telepatisk for først at fornemme dyret og siden kommunikere med det. I behøver ikke have spørgsmål , så vil dyret blot tale løs om, hvad der er "on its mind", og  hvad der rør sig i dets hjerte - men ellers er du / I velkomne til at stille max 5 spørgsmål, som jeg så specifikt spørger ind til. Disse spørgsmål mailer du i så fald blot til mig sammen med et billede tæt på hoved/øjne samt et fuldt kropsbillede.  Svarene / telepatien sendes derefter tilbage til dig via mail.


Afdødekontakt: 495,-

Foregår præcis som beskrevet oven for. Som clairvoyant gør det ingen forskel for mig, hvor dyret befinder sig - hverken rent fysisk som i Kbh eller Jylland - og det samme gør sig gældende hvis det er passeret over på de grønne sommerenge. Dit kæledyr lever stadig blot i en anden sfære.

Skriv uforpligtende eller send en forespørgsel